Που θα μας βρείτε: Καλλιρόης 22 Ν.Κόσμος τηλ: 210-3217273, Email: info@intercoast.gr

A+ A A-

About Us

Intercoast - WaterSports and Winter Sports Experts

H εταιρία Intercoast ιδρύθηκε το 1990 από τους Γεράσιμο και Χρήστο Λιβαδά και εξειδικεύεται στα προϊοντα σχετικά με θαλλάσια και χειμερινά σπόρ. Εδώ και 30 χρόνια η εταιρία αναπτύσσεται σταθερά έχοντας σαν κύριο μέλημά , την ικανοποίηση των πελατών της και ειδικά όσους ξεκινάνε για πρώτη φορά την ενασχόληση τους με windsurfing, κωπηλασία (canoe-kayak), paddles surf, snowboard, ski κτλ.

Παρέχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε εξοπλισμό θαλασσίων σπορ όπως wakeboards, waterski, windsurfing καθώς και καγιακ (kayaks) με έμφαση στους αρχάριους φίλους αυτών των σπορ. Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρονικά σκαφών όπως Βυθόμετρα, GPS, VHF καθώς και αξεσουάρ, σωστικά σκαφών.

Για το φετινό καλοκαίρι σας προτείνουμε να περάσετε από το νέο κατάστημά μας στη οδό Καλλιρόης 22 και να δείτε από κοντά τις σανίδες windsurf, τα φουσκωτά καγιακ καθώς και (είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Gumotex στη Ελλάδα) και αρκετά άλλα είδη σχετικά με τα θαλάσσια σπόρ.

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Intercoast εξυπηρετεί γρήγορα και υπεύθυνα κάθε ανάγκη των πελατών της και κυρίως έχει την τεχνογνωσία για να σας συμβουλέψει ποιο προϊον είναι κατάλληλο για να ξεκινήσετε την περιπέτεια των θαλλασινών ή χειμερινών σπορ.

Επισκεφτείτε τα 2 καταστημάτά μας στην Αθήνα ή ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το κοντυνότερο σε εσάς σημείο πώλησης των προϊόντων μας.

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel